Sastanak u vezi pripreme projekta ''Transportno-logistički centar Vukovarsko-srijemske županije – l. faza''

  • Slika /slike/dec.JPG
  • Slika
Dana 08.02.2019. godine u Maloj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije u Vukovaru, održan je sastanak na temu „Transportno-logistički centar Vukovarsko-srijemske županije – I. faza“.

Cilj sastanka je bio upoznavanje s trenutnom situacijom vezanom za izradu studije izvodljivosti s ugovorenom konzultantskom tvrtkom koja radi na njenoj izradi. Radi se o tvrtki Tetida d.o.o. ispred koje je nazočio sastanku g. Simon Ferjuc (direktor) zajedno sa suradnicima i predstavnicima Prometnog fakulteta iz Zagreba. Na sastanku su predstavljeni dosadašnji rezultati do kojih se došlo prilikom izrade studije izvodljivosti i dogovor oko terminskog plana završetka njene izrade sukladno potpisanom ugovoru. Poseban naglasak je bio na prezentaciji analize potreba za razvojem logistike na području Grada Vinkovaca i cijele Vukovarsko-srijemske županije.

Ispred Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije sudjelovali su zamjenica ravnatelja Marija Dević, voditelj odjela za provedbu programa i projekata Goran Koprivnjak, viša savjetnica Marija Božić  i viši stručni suradnik Mihovil Smiljanić.
 

Pisane vijesti