Održan 5. Regionalni sastanak projekta ECO FOOD_TURA

Slika /arhiva/ECOFOODtURA/5sastanak/20160126_104829.jpg

U prostorima Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. održan je 5. Regionalni sastanak projekta ECO FOOD_TURA.  

VINKOVCI, 15.01.2016. – U prostorima Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. održan je 5. Regionalni sastanak projekta ECO FOOD_TURA. Na sastanku su nazočili predstavnici nositelja s hrvatske strane Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. te predstavnici partnera Općine Drenovci i Poljoprivrednog fakulteta Osijek, dok su Agenciju za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast predstavljali Mario Bušić i Ivana Marjanović.

Voditeljica projekta napravila je kratki osvrt na prethodno provedene aktivnosti te su detaljno dogovorene aktivnosti koje predstoje u sljedeća tri mjeseca. Kao najvažnije aktivnosti koje slijede u narednom periodu istaknute su radionice na temu povezivanja i umrežavanja u trajanju od dva dana te radionice o projektnom ciklusu (Project Cycle Management) u trajanju od tri dana. Obje radionice su planirane za veljaču 2016. godine u Drenovcima. Redovito održavanje sastanaka, razmjena informacija između partnera te pravovremeno provođenje aktivnosti pozitivno utječe na dinamiku i tijek projekta. Kako bi se navedeno nastavilo ostvarivati, sljedeći regionalni sastanak je predviđen već za travanj 2016. godine.


Pisane vijesti