e-Poslovanje - Poziv na trodnevnu radionicu

Slika /slike svibanja/images_e-poslovanje_PPT_naslovna.jpg
Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije u okviru projekta e-Poslovanje: „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja (E-BUSINESS), faza II“ organizira trodnevnu radionicu za male i srednje poduzetnike kako bi ih upoznala s projektom i koristima koje će sudionici imati od sudjelovanja na ovom projektu te im predstavila neke od uspješnih primjera korištenja e-poslovanja.

Radionice će se održati od 04.- 06. 12. 2019. u Razvojnoj agenciji Vukovarsko-srijemske županije (A. Akšamovića 31, Vinkovci) – Dvorana za sastanke.
Glavni partner projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske. Projekt je financiran sredstvima Europske unije u sklopu Operativnog programa Regionalna konkurentnost.
 
 
 
Za sudjelovanje na radionici potrebno se je prijaviti. Prijave na radionice moguće je obaviti putem maila na dnaletilic@ra-vsz.hr ili na broj mobitela 099 331 0638 najkasnije do 02.12.2019.
Na radionicama može sudjelovati više predstavnika tvrtke. Prilikom završetka radionice, svi sudionici će dobiti uvjerenje o sudjelovanju.
 
Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Danijel Naletilić: dnaletilic@ra-vsz.hr, 099 331 0638

Očekujemo vas sa zadovoljstvom!


Pisane vijesti