9. poslovni forum zemalja Srednje i Istočne Europe i Kine

Slika /slike/dubro.jpg
U Dubrovniku se od 10. do 12. travnja 2019. godine održava 9. poslovni forum zemalja Srednje i Istočne Europe i Kine. Riječ je o osmom sastanku šefova vlada Kine i 16 zemalja srednje i istočne Europe.

U plenarnom dijelu foruma okupljenima će se obratiti premijer Vlade Republike Hrvatske gospodin Andrej Plenković te predsjednik Državnog vijeća Kine Li Keqiang, nakon čega slijede četiri tematski definirana panela koji će pokrivati teme infrastrukture i ulaganja, proizvodnje, inovacija, trgovine, turizma i kulture.

Tijekom Foruma bit će održani i individualni sastanci kineskih i europskih tvrtki. Održavanje foruma predstavlja jedinstvenu priliku za pronalaženje partnera za provedbu projekata od strateškog značaja za Vukovarsko-srijemsku županiju te za širenje gospodarske suradnje i pronalaženje novih tržišta za naše tvrtke.

Delegaciju Vukovarsko-srijemske županije predvodi župan Božo Galić sa suradnicima, a ispred Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije sudjeluje ravnatelj Ilija Cota.

Pisane vijesti