Naslovna » Poduzetništvo » Inovativni e-newsletter


Inovativni e-newsletter
Navedena usluga nastala je kao dio projekta „Razvoj malog i srednjeg poduzetništva na području Vukovarsko-srijemske županije“ koji je proveden u razdoblju od 23. rujna 2013. do 23. lipnja 2014. godine kao dio programa Ministarstva poduzetništva i obrta, „Poduzetnički impuls 2013. godine“.
 
Prava informacija u pravo vrijeme na pravome mjestu
 
Prava informacija u pravo vrijeme na pravome mjestu  ključna je za donošenje kvalitetnih odluka. Obzirom na velik izvora informacija zajedno sa pripadajućim izvorima informacija koji nas okružuju, osobito u današnje vrijeme  Interneta, ključnog medija za razmjenu informacija bitno je izdvojiti informaciju iz pouzdanog izvora, dobiti je u pravo vrijeme i na pravome mjestu.
 
S druge strane susrećemo se sa niskom razinom konkurentnosti Vukovarsko-srijemske županije koja prema Istraživanju regionalne konkurentnosti za 2013. godinu zauzima pretposljednje mjesto. Na konkurentnost županije u određenoj mjeri utječe razina inovativnosti kao temelj konkurentnosti malih i srednjih poduzetnika s područja naše županije.
 
Ulaskom u Europsku uniju za male i srednje poduzetnike otvorile su se brojne mogućnosti. Zapravo ih ima toliko da ih je teško popratiti od strane poduzetnika kojima su brojni programi, aktivnosti i kampanje usmjerene. Osobita pozornost posvećuje se podizanju razine inovativnog kapaciteta poduzetnika u cilju jačanja njihove konkurentske pozicije. Otvaranjem novog, velikog tržišta EU poduzetnicima se otvaraju brojne mogućnosti samo ako se mogu nositi sa konkurencijom koja je tima postala još jača.
 
Vjerujemo da osiguravanjem prave i pravovremene informacije za poduzetnike s područja Vukovarsko-srijemske županije možemo pomoći u jačanju njihovog inovativnog kapaciteta, usvajanju znanja i tehnologija koje im mogu donijeti konkurentsku prednost  - a sve to na pravom mjestu, putem nove usluge Agencije za razvoj VSŽ Hrast – Inovativnog e-newslettera.
 
Ova usluga je besplatna, a pretplatu na e-newsletter možete ostvariti prijavom putem on-line obrasca dostupnog ovdje: 

Prijavite se na Inovativni e-newsletter

 
 
 
 
 

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter