Naslovna » Poduzetništvo » Jamstveni fond za prerađivačku industriju i inovacije u prerađivačkoj industriji

Prijavite se na Inovativni e-newsletter

Jamstveni fond za prerađivačku industriju i inovacije u prerađivačkoj industriji
Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije HRAST d.o.o. objavila je trajno otvoreni javni poziv u okviru programa „JAMSTVENOG FONDA ZA PRERAĐIVAČKU INDUSTRIJU I INOVACIJE U PRERAĐIVAČKOJ INDUSTRIJI ZA 2014. GODINU“.

Korisnici jamstava mogu biti gospodarski subjekti - mali i srednji poduzetnici i obrti čija je pretežita djelatnost definirana djelatnostima  proizvodnje u područjima navedenim u članku 2.  Pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu izdavanja jamstava za dobivanje gospodarskih kredita i načinu korištenja kredita temeljem Programa Jamstvenog fonda za prerađivačku industriju i inovacije u prerađivačkoj industriji za 2014. godinu na području Vukovarsko-srijemske županije, koji su  registrirani u RH,  u većinskom su privatnom vlasništvu i imaju ekonomski opravdano ulaganje dokazano Poslovnim planom ili Investicijskom studijom, i koji ulažu na području Vukovarsko-srijemske županije.

Sredstva jamstvenog fonda namijenjena su za izdavanje jamstava sektorima prerađivačke industrije koji su u nadležnosti Ministarstva gospodarstva i  koji obuhvaćaju odjeljke prema Odluci o Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti 2007. - NKD- 2007 („Narodne novine“ 58/2007). Pravo na jamstvo ne mogu ostvariti poduzetnici u teškoćama.

Detaljni Javni poziv možete preuzeti OVDJE

Pravilnik možete preuzeti OVDJE.
 
Obrazac Zahtjeva za izdavanje jamstva možete preuzeti OVDJE.
 

Info o izradi županijske razvojne strategije
Made in Danube
Saferplay
Erasmus
Lokalno partnerstvo za zapošljavanje
Baze projekata VSŽ
Prirodne znanosti su in
Eco food tura

Otvoreni natječaji za EU fondove