Naslovna » O nama


O nama

Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije HRAST d.o.o. osnovana je 2007. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću. Vukovarsko-srijemska županija jedini je osnivač i vlasnik Agencije.


Agencija je osnovana i djeluje u cilju gospodarskog i sveukupnog razvoja Vukovarsko-srijemske županije. Osnovna misija Agencije je provođenje Županijske razvojne strategije, unaprjeđivanje i koordiniranje postojećih razvojnih aktivnosti i planiranje razvoja u skladu sa Strategijom razvoja RH i zahtjevima Europske Unije.

Vizija Agencije je „biti dinamična i respektabilna institucija za poticanje razvoja Vukovarsko-srijemske županije koja svojim korisnicima i regionalnom okruženju pruža mnoštvo korisnih usluga, sadržaja i programa“.

Ovu viziju Agencija ostvaruje razvijanjem novih usluga u uskoj suradnji sa partnerima i korisnicima, neprestanim ulaganjem u izobrazbu vlastitih kadrova, te provođenjem politike kvalitete. Agenciju čini tim stručnih ljudi koji podrškom razvojnim procesima doprinose napretku Vukovarsko-srijemske županije. Stručni i kvalitetni ljudski resursi osnova su za dugoročni razvoj pa stoga snažno potičemo razvoj vlastitih znanja i vještina kroz stručno usavršavanje.

Etički kodeks

Etički kodeks Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o.

Donacije i sponzorstva

Odluka o uređivanju postupaka doniranja i sponzoriranja

Donacije 2015.


JAVNA NABAVA

Temeljem članaka 75.-83. Zakona o javnoj nabavi (NN 120/16) ne postoje gospodarski subjekti s kojima Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi (u svojstvu ponuditelja, člana zajednice ponuditelja, ili podizvoditelja odabranom ponuditelju).


Pravilnik o provedbi jednostavne nabavePlan nabave 2017.
Plan nabave 2016. 

Registar sklopljenih ugovora 2016.
Registar sklopljenih ugovora 2015.
 
Registar sklopljenih ugovora
 2014.

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter