Naslovna » Novosti » Novosti » Održana informativna radionica „Cjeloživotnim učenjem kroz EU fondove“ u okviru TCU


Održana informativna radionica „Cjeloživotnim učenjem kroz EU fondove“ u okviru TCU
VINKOVCI, 3.10.2017. - Jedanaesti put zaredom, u razdoblju od 2. do 8. listopada 2017., održava se nacionalna obrazovna kampanja Tjedan cjeloživotnog učenja. U okviru Tjedna, pod sloganom PROVJEŽBAJ MOZAK!, održat će se nekoliko stotina besplatnih aktivnosti (radionica, tribina, sajmova učenja, okruglih stolova), a sve sa svrhom motiviranja građana na uključivanje u proces učenja.

U okviru ove obrazovne kampanje, Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. danas je organizirala informativnu radionicu pod nazivom „Cjeloživotnim učenjem kroz EU fondove“. Na radionici su sudjelovali djelatnici jedinca lokalne i područne (regionalne) samouprave kojima su se predstavili EU fondovi, primjeri uspješnih projekata koje su provodile jedince lokalne i područne (regionalne) samouprave, trenutno otvoreni natječaji kao i oni u najavi.
 
Ovom prilikom prisutni su se informirali o mogućnostima financiranja razvojnih projekata sredstvima iz EU fondova budući da su EU fondovi prilika da se osiguraju sredstva za gospodarski i društveni razvoj naše županije, a samo zajedničkim radom i suradnjom na svim razinama mogu se ostvariti značajni rezultati. 

Ispred Agencije za zavoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. ovu prezentaciju održale su savjetnica za razvoj ljudskih potencijala, Zrinka Lončar te viša voditeljica projekta, Ana Škrabo.

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter