Naslovna » Novosti » Novosti » U Lovasu održan XI. Gospodarski forum


U Lovasu održan XI. Gospodarski forum
U organizaciji Ureda za međunarodnu suradnju TINTL, LAG Srijem i Općina Lovas, zajedno s Vukovarsko-srijemskom županijom, 26. rujna 2017. godine održan je XI. GOSPODARSKI FORUM s temom „20 godina od povratka – kako i kuda dalje?“ u prostorijama Regionalnog poslovnog centra u Poslovnoj zoni Lovas.

Na početku foruma prisutne je pozdravila Tanja Cirba, načelnica Općine Lovas, a ispred Vukovarsko-srijemske županije prisutnima se obratio Damir Barna, zamjenik župana Vukovarsko-srijemskog. Potom su u raspravi sudjelovali svi govornici koji su dali svoj doprinos u djelovanju Općine Lovas u zadnjih 20 godina: Željko Cirba, nekadašnji načelnik Općine Lovas i zamjenik župana Vukovarsko-srijemskog, Mladen Markešić, voditelj Ureda TINTL te Tomislav Panenić, nekadašnji voditelj Ureda TINTL.

Ispred ostalih članica TINTL grupe, prisutnima se obratio Dragan Sudarević, načelnik Općine Stari Jankovci, a ispred uspješnih poduzetnika s područja Općine Lovas, Branko Peić, jedan od vlasnika tvrtke Citrus d.o.o. Uz domaće predstavnike, na forumu su sudjelovali i izlagali predstavnica Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Kristina Bilić, pomoćnica ministrice MRRFEU te predstavnik Ministarstva poljoprivrede, Marin Fak, načelnik sektora za poljoprivrednu politiku, koji su predstavili trenutne radnje i buduće pothvate i planove oba ministarstva, koji će poslužiti kao podloga za određivanje smjernica rasta i razvoja Općine Lovas, ali i VSŽ općenito.

Ispred Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., na XI. Gospodarskom forumu je sudjelovala je Zrinka Lončar, savjetnica za razvoj ljudskih potencijala.  
 

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter