Naslovna » Novosti » Novosti » Održana 1. Koordinacija župana, gradonačelnika i načelnika Vukovarsko-srijemske županije


Održana 1. Koordinacija župana, gradonačelnika i načelnika Vukovarsko-srijemske županije
26.09.2017. u Velikoj vijećnici Vukovarsko – srijemske županije, održana je 1. Koordinacija župana, gradonačelnika i načelnika Vukovarsko-srijemske županije u novom sazivu, na kojoj se raspravljalo o Programu pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova, kao i o trenutnom statusu izrade Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije, za razdoblje do 2020. godine.

Na koordinaciji su sudjelovali predstavnici Vukovarsko-srijemske županije: župan Vukovarsko-srijemske županije, Božo Galić, zamjenici župana Vukovarsko-srijemske županije, Damir Barna i Josip Dabro te zamjenica pročelnika UO za gospodarstvo i regionalni razvoj, Zrinka Čobanković.

Ispred Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast sudjelovali su direktor Ilija Cota, zamjenik direktora, Mario Bušić te savjetnica za regionalni razvoj, Marija Dević.
Ispred jedinica regionalne i lokalne samouprave na koordinaciji su sudjelovali gradonačelnici, načelnici te njihovi zamjenici.
 

Dnevni red je obuhvaćao 3 točke:

Na kraju koordinacije, župan Božo Galić je najavio da će u budućnosti biti još više ovakvih koordinacija u cilju bolje pripreme, rasta i jačanja razvoja Vukovarsko-srijemske županije.

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter