Naslovna » Novosti » Novosti » Javno predstavljanje Nacrta prijedloga Zakona o sustavu strateškog planiranja i upravljanja razvojem


Javno predstavljanje Nacrta prijedloga Zakona o sustavu strateškog planiranja i upravljanja razvojem
ZAGREB, 13.07.2017. Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, danas je u Zagrebu organiziralo javno predstavljanje Nacrta prijedloga Zakona o sustavu strateškog planiranja i upravljanja razvojem s ciljem informiranja stručne javnosti o procesu izrade i sadržaju Zakona. 
 
Uvodno je sve nazočne pozdravila ministrica regionalnog razvoja i fondova EU, gđa. Gabrijela Žalac, koja je istaknula značaj strateškog planiranja u učinkovitom i održivom upravljanju razvojem i jačanju gospodarskog razvoja RH kao i zahvalila svima koji su pridonijeli izradi Nacrta prijedloga Zakona. 
 
Tematsko izlaganje predvodio je državni tajnik,  g. Velimir Žunac, a sudionici Okruglog stola bili su predstavnici Nacionalnog vijeća za konkurentnost, Instituta za javne financije, Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje, Hrvatske gospodarske komore, Sveučilišta u Rijeci te pomoćnica ministrice regionalnog razvoja i fondova EU, gđa.  Ana Odak. 
 
Prilikom izrade samog Nacrta prijedloga Zakona, ispred Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., u radu Međuresorne radne skupine aktivno su sudjelovali direktor,  g. Ilija Cota kao član, te gđa. Marija Dević kao zamjenica člana. 

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter