Naslovna » Novosti » Novosti » Najava radionice za prijenos tehnologija


Najava radionice za prijenos tehnologija
VINKOVCI, 18.04.2017. - U Vukovaru 25. travnja 2017. godine će se održati Cross-fertilization radionica 2. prioritetnog područja (PA2) (Priority Areas Cross-fertilization Workshop Competitiveness and internationalization of SMEs in Bioeconomy in Danube Region).
 
Steinbeis-Europa-Zentrum, kao voditelj Radne grupe „Inovacije i transfer tehnologije” te koordinator u prioritetnom području 8 (PA8) i voditelj Radnog paketa (WP5) u projektu DANUBE-INCO.NET organizira događaj zajedno s EKO-SUSTAV-om d.o.o. iz Vukovara.
 
Cilj radionice je da se u radu prioritetnih područja (PAs) razviju perspektive o konkurentnosti i internacionalizaciji malih i srednjih poduzeća u području bio-ekonomije u Podunavlju uz sudjelovanje relevantnih predstavnika na području istraživanja i inovacija.
 
Događaj će biti organiziran u Velikoj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije (Županijska 9, 32000 Vukovar) sa početkom u 09.00 sati.
 
Radni jezik radionice je engleski.
 
Prijave sudjelovanja na radionicu se vrše slanjem potvrde (engleski jezik) na mail organizatora radionice: troemel@steinbeis-europa.de

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter