Naslovna » Novosti » Novosti » Četvrti sastanak projektnog tima tvrtke Akord


Četvrti sastanak projektnog tima tvrtke Akord
VINKOVCI, 18.01.2017. – U srijedu, 18. siječnja 2017. godine u prostorima Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., održan je IV. sastanak projektnog tima projekta „Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti tvrtke Akord kroz nabavu novih strojeva i programskih rješenja“. Ispred tvrtke Akord, nazočio je direktor i voditelj projekta Mario Špoljar dok su ispred Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. nazočili voditelj odjela za poduzetništvo i privlačenje investicija Goran Koprivnjak i viša voditeljica projekta Ivana Marjanović u funkciji tehničke pomoći u provedbi.
 
Tema sastanka je bila analiza dinamike provedbe nabava u okviru projekta te je iskazano zadovoljstvo prisutnih u pogledu istih. Također, revidiran je i akcijski plan provedbe projekta čije redovito ažuriranje omogućava lakše praćenje projektnih aktivnosti. Tijekom siječnja planirano je održavanje seminara o izvozu za zaposlenike tvrtke Akord, a trenutno je u pripremi i izrada promotivnih materijala koji za vrijeme trajanja projekta, ali i nakon njegove provedbe imaju za cilj informirati širu javnost o ostvarenoj potpori iz fondova EU.
 
Osim navedenog, na sastanku su definirane i druge aktivnosti te zaduženja pojedinih članova projektnog tima, ali i ostalih sudionika u projektu tijekom naredna dva mjeseca projekta.
 
Održavanje sljedećeg  sastanka projektnog tima je planirano za ožujak 2017. godine.

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter