Naslovna » Novosti » Novosti » Objavljena brošura Primjeri uspješno završenih projekata sufinanciranih iz Operativnog programa „Regionalna konkurentnost 2007. – 2013.“


Objavljena brošura Primjeri uspješno završenih projekata sufinanciranih iz Operativnog programa „Regionalna konkurentnost 2007. – 2013.“
ZAGREB, 03.01.2017. - Do kraja 2016. godine, provedbom programa „Regionalna konkurentnost 2007.-2013.“, s fizičkom provedbom uspješno je završeno 272 projekata, a u tijeku je provedba još 16 projekata. Zajednički cilj svih sufinanciranih projekata je jačanje regionalnog potencijala za gospodarski razvoj, razvoj poduzetništva, poticanje inovativnosti i istraživačke izvrsnosti te su stoga svi sufinancirani projekti usmjereni na razvoj nove i postojeće infrastrukture u područjima koja zaostaju u razvoju te na jačanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva.

Upravljačko tijelo Operativnoga programa „Regionalna konkurentnost 2007.-2013.“ putem brošure predstavlja vam dosadašnje rezultate provedbe kroz primjere uspješno završenih projekata.

Na izradi ove brošure sa svojim prijedlozima aktivno je kao regionalni koordinator sudjelovala i Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast, a na čiji su prijedlog u istu uvrštena četiri uspješna projekta s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Brošuru možete preuzeti OVDJE

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter