Naslovna » Novosti » Novosti » Završna konferencija projekta EU PRO


Završna konferencija projekta EU PRO
VINKOVCI, 30.11.2016. - U prostorijama velike Županijske vijećnice, dana 29.11.2016. održana je završna konferencija projekta „EU PRO – Lokalnim partnerstvom do stručnjaka za EU projekte“ kojeg je Pučko otvoreno učilište Vinkovci tijekom 12 mjeseci provodio u suradnji s partnerima Agencijom za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. i Općinom Nijemci. Pred više od 50 uzvanika iz partnerskih institucija, korisnika projekta te gostiju predstavljeni su ciljevi, aktivnosti i rezultati projekta.     

U uvodnom govoru prisutne je pozdravio Berislav Božanović, osnivač Pučkog otvorenog učilišta Vinkovci, dok su se ispred partnera na projektu obratili Ivica Klem, načelnik Općine Nijemci i Ilija Cota, direktor Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o.

Ciljeve i aktivnosti, kao i rezultate projekta prisutnima je predstavila voditeljica projekta Rozalija Jurković. Ovim projektom razvili su se novi programi - suradnik/ica u pripremi i provedbi EU projekata i specijalist za EU fondove kako bi se odgovorilo na potrebe lokalnog tržišta rada. Navedene programe u okviru ovog projekta pohađao je ukupno 31 polaznik.  Po završetku konferencije polaznicima su dodijeljena uvjerenja i potvrde.  

Osim izrađenih programa, u ovom projektu vrijednom 1.422.369,71 kuna, izrađena je platforma za umrežavanje, e-učenje i sustav kvalitete, te su unaprijeđene andragoške i digitalne kompetencije nastavnika u obrazovanju odraslih. 

Otvoreni natječaji za EU fondove

Baze projekata VSŽ
Info o izradi županijske razvojne strategije

Prijavite se na Inovativni e-newsletter